Årets sidste torvedag - med skiftende vejr!
Det blev et noget trist vejr, på årets sidste torvedag. Det afholdt en del kræmmere fra at stille op, desværre.
Der var ellers rimeiig godt besøgt og der var meget fin musik. Der var gjort en del ekstra for børnene som der også var mange af.
Se stemningsbillederne her.
5450-otterup.dk har taget stemningsbilleder på alle Torvedagene og disse kan findes her på portalen, ved at finde "artikelarkiv" i bjælken herover, under "5450 Otterup".
Du kan også bare klikke her.
Torvedag og gøglervogn
Lørdag blev en fantastisk dag med både godt vejr, masser af boder og mennesker og ikke mindst meget fin underholdning fra vore lokale kunstnere "Gøglervognen".
Med kun få pauser underholdt Joy & Co. i næsten 5 timer, for et publikum der forstod at værdsætte underholdningen.
Det lover godt for deres kommende Dinnershow, som der kan læses om lidt længere nede på siden.
Du kan se stemningsbilleder her.
Nyt show fra Gøglervognen
Gøglervognen er i gang med at forberede et nyt show, som kan opleves på produktionshøjskolen:
Fredag d. 30.09.2011 (Premiere)
Lørdag d. 01.10.2011
&
Fredag d. 07.10.2011
Lørdag d. 08.10.2011
I den anledning kommer Gøglervognen på torvet til Torvedagen lørdag den 20. august kl. 10 - 15, for at lave PR for forestillingen.
Det plejer at være rigtig god underholdning og det ser faktisk også ud til at vejret er med os, så kom og nyd forestillingen sammen med os.
Plakaten kan ses her.
![](../grafik/kappendrupslagteren.jpg)
Kappendrup Slagteren åbner igen.
Lars Lauritsen har nu fået renoveret hele butikken og åbnede lørdag den 6. august op for første gang i over 2 år.
At der var gået over to år siden sidst, kunne ikke ses på antallet af kunder. Allerede kl. 09.50, var der kø ude på gaden, hvor folk ventede tålmodigt på at der blev plads indenfor, i de nyrenoverede lokaler, der bugnede af lækre ting.
Jeg kan i hvert fald anbefale pålægget, som undertegfnede købte en hel del af.
Slagteren holder foreløbig åben hver onsdag, torsdag, fredag og lørdag og mon ikke han bruger de øvrige dage til at lave nogle af de mange delikatesser, som Lars jo i forvejen er kendt for.
Et stort tillykke med åbningen, skal lyde her fra. |